Λαμία: Το "Ευχαριστώ" και η διαβεβαίωση των Εκαβιτών στον Πανουργιά Παπαϊωάνου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 09:44 Λαμία: Το "Ευχαριστώ" και η διαβεβαίωση των Εκαβιτών στον Πανουργιά Παπαϊωάνου

Στη μάχη με τον κορωνοϊό οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και πραγματικά έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους κάνοντας ότι μπορούν για τους ασθενείς που διακομίζονται στα νοσοκομεία της Περιφέρειάς μας - Ευτυχώς σε αυτή την προσπάθεια υπάρχουν και κάποιοι που τους στηρίζουν και τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν.

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση - επιστολή του Προέδρου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δημήτρη Χαλεπλή προς τον Πανουργιά Παπαϊωάνου:

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συμβολή σας στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ Λαμίας μέσω της δωρεάς υλικοτεχνικού εξοπλισμού για κάλυψη αναγκών των ΕΚΑΒιτων.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η δωρεά σας αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη των Αρχών και Αξιών που διέπουν εσάς και γενικότερα τη δράση σας στην τοπική κοινωνία μας.

Η χειρονομία σας αυτή αποτελεί ηθικό και υλικό στήριγμα στις προσπάθειες μας για να συνεχίσουμε με αμέριστο ζήλο την προνοσοκομειακή φροντίδα στους συμπολίτες μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στην αξιέπαινη πράξη σας αποτελεί η παρούσα επιστολή μιας και τέτοιες ενέργειες είναι πρότυπο στη σημερινή εποχή και θα πρέπει να αναδεικνύονται.

Επίσης, ως εκπρόσωπος εργαζομένων και ως απλός χρήστης της δωρεά σας, θέλω να εκφράσω την βαθειά  ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο σας και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις λέξεις που μου είπατε: «Βάλτε πλάτη για να ξεπεράσουμε αυτό που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα».   

Σας διαβεβαιώνουμε για αυτό...»

 
Ο πρόεδρος εργαζόμενων ΕΚΑΒ Λαμίας
Δημήτρης Χαλεπλής
Προσαρμοσμένη αναζήτηση