Στη Λαμία σήμερα ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 08:36 Στη Λαμία σήμερα ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ

Επισκέψεις στις Αρχές του τόπου και σε επιχειρήσεις της Περιφέρειας…

Τη δεύτερη του επίσκεψη στη Λαμία στην περίοδο της 5ετους θητείας του στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Ρ. Πάιατ.

Ο κ. Πάιατ είχε δείξει και πάλι το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Στερεάς και τα προϊόντα της, το Φεβρουάριο του 2019, δηλώνοντας λάτρης του ελληνικού φαγητού.

Ο Αμερικανός πρέσβης θα ξεκινήσει την επίσκεψη του στη Φθιωτική πρωτεύουσα λίγο μετά τις 10:00’ το πρωί από το Γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού στη Λεωφόρο Καλυβίων.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, ενώ αργότερα θα επισκεφτεί το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών (Κ.Ι.Ε.Θ.) του Δήμου Λαμιέων, όπου θα τον υποδεχτεί ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται και δύο ακόμη επισκέψεις σε επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας, οι οποίες είναι, η «Chipita» στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας και η «ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΒΕΕ» που δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών κατασκευών, έργων και εγκαταστάσεων με έδρα το Βασιλικό Χαλκίδας.

Δείτε το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς:

«Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:15 π.μ. θα υποδεχθεί στην έδρα της Περιφέρειας (Λ. Καλυβίων 2, Λαμία) τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt.

Θα ακολουθήσει:

- Στις 10.30 π.μ. σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα και του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου.

-  Στις 11 π.μ. εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Συμεών.

- Στις 12.15 μ.μ. ξενάγηση στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών.

(Θα πραγματοποιηθούν επίσης επισκέψεις σε επιχειρήσεις των Π.Ε. Φθιώτιδας και Εύβοιας)».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση