Λαμία: «Έφυγε» 67χρονος αστυνομικός από covid - Τρεις νέοι άνθρωποι διασωληνώθηκαν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 08:47 Λαμία: «Έφυγε» 67χρονος αστυνομικός από covid - Τρεις νέοι άνθρωποι διασωληνώθηκαν

Δεν προλαβαίνουν να αδειάσουν κρεβάτια στις Εντατικές. Δυσκολεύει συνεχώς η κατάσταση…

Συνεχώς δυσάρεστα είναι τα νέα από το μέτωπο του κορωνοϊού, καθώς η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων φέρνει περισσότερους συνανθρώπους μας στα Νοσοκομεία.

Ειδικά στη Φθιώτιδα, όπου η κατάσταση μετά την παρέλαση παρουσιάζεται ανεξέλεγκτη, η αύξηση αυτή αφήνει το αποτύπωμά της στις καθημερινές εισαγωγές του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου ξεκίνησε με 63 ασθενείς να νοσηλεύονται στην Κλινική και 12 στη ΜΕΘ Covid. Δυστυχώς το μεσημέρι έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 67χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, πολύ αγαπητού στην κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας, που έχασε τη μάχη με τον ιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, o 67χρονος ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Είχε εισαχθεί στις 11 Νοεμβρίου στην Κλινική και τέσσερις μέρες μετά διασωληνώθηκε και μπήκε στην Εντατική, δεν κατάφερε όμως να βγει νικητής.

Στη θέση του, βρέθηκε αμέσως άλλος ασθενής, που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο και η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία. Πρόκειται για 50χρονο από την ευρύτερη περιοχή του Δομοκού, ωστόσο δεν ήταν το μόνο περιστατικό που χρειάστηκε να διασωληνωθεί μέσα στην ημέρα.

Ένας άνδρας από τη Λαμία μόλις 36 ετών διασωληνώθηκε και χρειάστηκε να διακομιστεί στη ΜΕΘ Χαλκίδας, ενώ λίγο αργότερα, διασωληνώθηκε ένας ακόμη νέος άνθρωπος 42 ετών, επίσης από τη Λαμία, για τον οποίο βρέθηκε κρεβάτι ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο. Και οι τρεις ασθενείς ήταν ανεμβολίαστοι.

Και οι δυσάρεστες ειδήσεις συνεχίζονται βλέποντας τις ηλικίες από τις τελευταίες 10 εισαγωγές στην Κλινική covid, καθώς οι περισσότεροι είναι μεταξύ 50 και 55 ετών! Από το σύνολο των ασθενών της Κλινικής οι 52 στους 63 είναι ανεμβολίαστοι και στη ΜΕΘ οι 9 στους 12.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση