Φθιώτιδα: Δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι έχει κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 09:10 Φθιώτιδα: Δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι έχει κορωνοϊό

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε χωριό της περιοχής του Δομοκού όταν ζευγάρι ηλικιωμένων διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

«Δεν πάμε νοσοκομειο. Αφήστε μας να πεθάνουμε σπίτι μας...», έλεγε ο 85χρονος όταν έμαθε ότι αυτός και η σύζυγος του έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το ηλικιωμένο ζευγάρι μολύνθηκε από τη γυναίκα που τους φρόντιζε, η οποία επίσης διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Μάλιστα στο συγκεκριμένο χωριό υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ κρούσματα.

Όταν η γιατρός είπε στο ηλικιωμένο ζευγάρι ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομειο για νοσηλεία ο παππούς αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι δεν θέλει να πάνε στο νοσοκομειο και προτιμούν να πεθάνουν στο σπίτι τους. Η σύζυγος αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 85χρονος κλειδώθηκε στο γκαράζ του σπιτιού βάζοντας μπρος το αυτοκίνητο για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις. Για το λόγο αυτό τον άκουγαν να μαρσάρει συνεχώς το αυτοκίνητο.

Ευτυχώς κάποιοι από τους γείτονες κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και να βγάλουν έξω στον ηλικιωμένο πριν ειναι αργά γι αυτόν.

Τελικά η γιατρός, το προσωπικό από το βοήθεια στο σπίτι και οι συγχωριανοί μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να πείσουν το ηλικιωμένο ζευγάρι να μπει στο ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομειο Λαμίας, για να νοσηλευτεί στην κλινική Covid του πέτρινου κτιρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση