Καλό ταξίδι Βάσω...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 15:00 Καλό ταξίδι Βάσω...

Θρήνος στη Λαμία για τη Βάσω Μακρή - Δουμανά, που «έφυγε» νωρίς για το μεγάλο ταξίδι...

Σε ηλικία 55 ετών «έσβησε» το χαμόγελο της Βάσως, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη όχι μόνο στους δικούς της ανθρώπους, αλλά και σε όλη τη Λαμία, αφού ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Η Βάσω ήταν σύζυγος του επιχειρηματία στην εστίαση Βασίλη Δουμανά, ενώ η ίδια για πολλά χρόνια εργαζόταν στο λογιστήριο της εταιρείας "Γιαννίτσης Group ΑΕ".

Ήταν ένας άνθρωπος πρόσχαρος, γεμάτος όρεξη για ζωή. Ακούραστη, δοτική, πάντα να κάνει το καλύτερο για τους άλλους, ακόμη κι αν ήταν σε βάρος της. Γι αυτό είχε μόνο φίλους, που την αγαπούσαν πραγματικά.

Αφήνει πίσω της τον αγαπημένο της σύζυγο Βασίλη και τη λατρεμένη τους κόρη Χρύσα.

Η κηδεία της Βασιλικής (Βάσως) Μακρή θα γίνει στις 3:00΄ το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης​ στο Σκαμνό, στο χωριό του άντρα της, μετά από δίκη της επιθυμία, αφού η Βάσω εκεί περνούσε με την οικογένειά της τις πιο ξένοιαστες στιγμές της ζωής της.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει και ειδικό κουτί - κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Θερμά συλλυπητήρια από όλη την ομάδα το LamiaReport στην οικογένεια.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ GROUP

Η οικογένεια Γιαννίτση και όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου Εταιρειών  ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ GROUP, εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της επί πολλά χρόνια αγαπημένης συναδέλφου Βασιλικής Μακρή.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Επειδή οι άνθρωποι χάνονται μόνο όταν ξεχνιούνται …

« Βάσω, θα σε θυμόμαστε πάντα.»

Γιώργος Ι. Γιαννίτσης

* Η κηδεία θα γίνει με όλα τα απαραίτητα μέτρα, που προβλέπει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση