Λαμία: Πένθος στην αθλητική δημοσιογραφία για το θάνατο του Κώστα Βαστάκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 11:37 Λαμία: Πένθος στην αθλητική δημοσιογραφία για το θάνατο του Κώστα Βαστάκη

Έχασε μέσα σε λίγες ημέρες τη μάχη με τον κορωνοϊό…

Έναν εξαιρετικό άνθρωπο και οικογενειάρχη, που έδωσε πολλά στον κλασικό αθλητισμό και στην αθλητική δημοσιογραφία, θρηνεί η Λαμία.

Ο Κώστας Βαστάκης έφυγε νικημένος από τον κορωνοϊό, στα 74 του χρόνια, λίγες ώρες μετά την είσοδό του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Με τον Κώστα μας συνέδεσε βαθιά φιλία στα «πέτρινα» δημοσιογραφικά χρόνια στα γήπεδα της Φθιώτιδας στις αρχές της δεκαετίας του 90. Μαζί γυρίσαμε όλα σχεδόν τα τότε ξερά γήπεδα και υπηρετήσαμε την ενημέρωση με θέρμη, θέτοντας ακόμη και την ίδια τη σωματική μας ακεραιότητα σε κίνδυνο!

Είπαμε δύσκολα χρόνια και η λέξη ενημέρωση παρεξηγημένη…

Ο Κώστας συνέχισε για πολλά χρόνια στον Fm-1 σε μια σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού, παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια περισσότερο την αγαπημένη του Λαμία.

Ποτέ δεν ξέχασε επίσης το στίβο. Παλιός αθλητής και αργότερα προπονητής στο βάδην, γνώρισε μέσω του κλασικού αθλητισμού και την αγαπημένη του Νατάσα με την οποία απέκτησαν και δύο γιους, το Θανάση και το Μάριο.

Πολύ συχνά, τον έβλεπα στο Καθαριστήριό του στην οδό Καποδιστρίου, όπου ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή του περνούσε πολλές ώρες εξυπηρετώντας τους πιστούς πελάτες του. Πάντα με το χαμόγελο και πάντα με μια καλή κουβέντα ή ένα αστείο για καλημέρα.

Είναι βέβαιο ότι θα λείψει στην αγαπημένη του οικογένεια, όμως θα λείψει και σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και κάποιοι να έχουμε την τιμή να μας λέει φίλους του.

Δε θα σε ξεχάσουμε Κώστα! Το ήθος και η καλοσύνη σου παρακαταθήκη για την όμορφη οικογένειά σου, στην οποία εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, μαζί και όλης της δημοσιογραφικής ομάδας του LamiaReport.

Κυριάκος Καραγιάννης

*Η κηδεία του αγαπητού Κώστα, θα γίνει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στο Κοιμητήριο Ανθήλης στις 12:00’ το μεσημέρι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση