Λαμία: «Έφυγε» από κορωνοϊό 41χρονος υπάλληλος της Περιφέρειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 07:53 Λαμία: «Έφυγε» από κορωνοϊό 41χρονος υπάλληλος της Περιφέρειας

Τρεις νέοι θάνατοι από τον ύπουλο ιό τις τελευταίες ώρες στη Λαμία - «Έσβησε» στη ΜΕΘ 41χρονος οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών.

Αυξάνουν συνεχώς τα θύματα της πανδημίας στην περιοχή μας, με τις δυσάρεστες ειδήσεις να είναι καθημερινό φαινόμενο από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα!

Λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού 41χρονος υπάλληλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και για πολλά χρόνια υπάλληλος στο Δήμο Στυλίδας, πατέρας τριών παιδιών. Έδωσε άνιση μάχη με τον ύπουλο ιό στη ΜΕΘ από τις 14 Δεκεμβρίου.

Δυστυχώς την προηγούμενη ημέρα είχαμε δύο ακόμη θανάτους από κορωνοϊό. Στη Γενική ΜΕΘ κατέληξε μία 58χρονη από Κοινότητα της Λαμίας που είχε αρνητικοποιηθεί από τον ιό στις 30 Νοεμβρίου. Είχε διασωληνωθεί στις 11 Νοεμβρίου και έδωσε σκληρή μάχη με τη νόσο για 1,5 μήνα χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Επίσης μια 76χρονη από άλλη Κοινότητα της Λαμίας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, έχοντας μάλιστα χάσει και το σύζυγό της πριν από 18 ημέρες επίσης από covid. Είχε διασωληνωθεί στις 25 Νοεμβρίου, ενώ μερικές ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε και ο 76χρονος σύζυγός της ο οποίος μάλιστα δεν πρόλαβε να διακομισθεί σε κάποια ΜΕΘ.

Και τα δύσκολα συνεχίζονται με δύο ακόμη συμπολίτες μας να διασωληνώνονται και να πηγαίνουν στη ΜΕΘ. Αρχικά ένας 61χρονος και στη συνέχεια μία 67χρονη.

Την ίδια ώρα αυξάνονται και οι ασθενείς στο Πέτρινο κτίριο που έφτασαν τους 44 (από 41), παρά τα 4 εξιτήρια που είχαμε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (8 εισαγωγές στις 22/12).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση