Στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια τα Μουσικά Σχολεία Λαμίας και Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 20:21 Στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια τα Μουσικά Σχολεία Λαμίας και Χαλκίδας

Όμορφες μουσικές εκδηλώσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων…

Τα Μουσικά Σχολεία Λαμίας και Χαλκίδας βρέθηκαν το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου σε σχολικές μονάδες αντίστοιχα των Λουτρών Αιδηψού και της Ιστιαίας και της Αγίας Άννας και της Λίμνης Ευβοίας.

Οι επισκέψεις έγιναν με αφορμή την εθελοντική και ανυπόκριτη επιθυμία των μαθητών/τριων των παραπάνω Μουσικών Σχολείων να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους συμμαθητές/τριες των παραπάνω πυρόπληκτων Δήμων, να προσφέρουν μια εορταστική, μουσική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά τους και να μεταφέρουν τις ευχές των σχολικών κοινοτήτων τους.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν με την άδεια των Συλλόγων Διδασκόντων των προαναφερόμενων σχολείων, υπό την αιγίδα της ΠΔΕ και του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, τις ευλογίες των Ιερών Μητροπόλεων Φθιώτιδoς και Χαλκίδoς και με την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων συνόδεψαν η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Ελένη Μπανιάτα, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας και Διευθυντές/τριες και Εκπαιδευτικοί των Μουσικών Σχολείων.

Τους υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι Δήμαρχοι Ιστιαίας - Αιδηψού, Λίμνης - Μαντουδίου - Αγ. Άννας με τους συνεργάτες τους και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδηψίων.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση της εν λόγω εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Λαμίας και Χαλκίδας, ενώ δεσμευόμαστε να στηρίζουμε και στο μέλλον τέτοιες πρωτοβουλίες αγάπης και συμπαράστασης μεταξύ μαθητών», σημειώνει η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τις μουσικές εκδηλώσεις στη Β. Εύβοια:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση