Φθιώτιδα: Βρέθηκε ανάποδα στο οδόστρωμα μετά από τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 07:56 Φθιώτιδα: Βρέθηκε ανάποδα στο οδόστρωμα μετά από τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Νέο ατύχημα στα φανάρια της Μακρακώμης που παραμένουν παλλόμενα από προηγούμενο τροχαίο. Επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας κυκλικού κόμβου στο σημείο…

Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στη διασταύρωση της Μακρακώμης στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου στα φανάρια.

Το πρωί της Τετάρτης (29/12) γύρω στις 08:30’, ΙΧΕ με οδηγό μία ηλικιωμένη, κινούμενο από Σπερχειάδα προς Μακρακώμη, παραβίασε το STOP και ενώ τα φανάρια παραμένουν παλλόμενα από προηγούμενο τροχαίο και εμβόλισε στο πίσω μέρος έτερο ΙΧΕ που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο με κατεύθυνση προς Καρπενήσι.

Αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο όχημα να εκτραπεί της πορείας του, φέρνοντας σβούρες και παρασέρνοντας τις προειδοποιητικές πινακίδες πριν καταλήξει να ανατραπεί εντός του οδοστρώματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου στο Κέντρο Υγείας για πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Σπερχειάδας έσπευσαν για τη σήμανση του σημείου, καθώς και Πυροσβέστες από την Π.Υ. Μακρακώμης για παροχή βοήθειας και πλύση του οδοστρώματος.

Πρόκειται για σημείο που έχει χαρακτηριστεί καρμανιόλα λόγω των πολλών τροχαίων, κάποια εκ των οποίων εξελίχθηκαν σε θανατηφόρα εξαιτίας των πολύ σοβαρών τραυματισμών των εμπλεκομένων.

Η δημοτική αρχή και η τοπική κοινωνία ζητεί εδώ και πολύ καιρό τη δημιουργία κυκλικού κόμβου. Πολύ πρόσφατα, μόλις πριν 10 ημέρες (19/12), μεθυσμένος οδηγός είχε ξηλώσει τα φανάρια, χωρίς ευτυχώς να εμπλακεί έτερο όχημα, άφησε ωστόσο το σημείο χωρίς ερυθρό σηματοδότη σε μια περίοδο που η κίνηση είναι πολύ αυξημένη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση