Λαμία: Το "Ευχαριστώ" και οι Ευχές του Δημάρχου από τον ασύρματο στους Αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 09:02 Λαμία: Το "Ευχαριστώ" και οι Ευχές του Δημάρχου από τον ασύρματο στους Αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θύμιος Καραΐσκος ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των δημοτών τους μάχιμους αστυνομικούς από τον ασύρματο στην αλλαγή του χρόνου.

Στο "Κέντρο Επιχειρήσεων" του Αστυνομικού Μεγάρου στη Λαμία βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο οποίος ευχήθηκε δια ασυρμάτου σε όλους τους αστυνομικούς που εκείνη την ώρα ήταν στο δρόμο για τη δική μας ασφάλεια.

Επίσης ο Θύμιος Καραΐσκος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την πανδημία και ευχήθηκε του χρόνου να είναι όλοι πάλι εκεί για να ανταλλάξουν ευχές.

Δείτε το βίντεο:

Ευχές στους αστυνομικούς έστειλαν μέσα από τον ασύρματο και ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς, Υποστράτηγος Γιώργος Κανέλλος, καθώς επίσης και ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας.

Δείτε το βίντεο:

 Στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου με την αλλαγή του χρόνου οι αστυνομικοί που ήταν υπηρεσία έκοψαν την βασιλόπιτα στο καπό του περιπολικού και αντάλλαξαν ευχές.

Εκεί ήταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς, Γιώργος Κανέλλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας  Γιώργος Μπράνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση