Παραμένει στο «κόκκινο» η ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 07:50 Παραμένει στο «κόκκινο» η ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας

Όλοι ανεμβολίαστοι οι διασωληνωμένοι ασθενείς. Στα 56 έτη η διάμεση ηλικία τους…

Περιστατικά προ μετάλλαξης «Όμικρον» εξακολουθούν να απασχολούν το Νοσοκομείο Λαμίας, το οποίο παραμένει από τις 11 Νοεμβρίου γεμάτο στη ΜΕΘ Κορωνοϊού.

Με πολύ μικρά διαλείμματα, νοσηλεύονται διαρκώς 12 ασθενείς σε ισάριθμα κρεβάτια, ενώ η πρώτη μέρα του 2022 βρήκε ακόμη τρία (3) άτομα, που έχουν αρνητικοποιηθεί στον ιό, να βρίσκονται στη Γενική ΜΕΘ!

Ειδικότερα, στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύονται 10 άνδρες και 2 γυναίκες με τις ηλικίες τους από 48 έως 81 ετών και διάμεση ηλικία μόλις τα 56 έτη! Κοινό χαρακτηριστικό, ότι είναι όλοι ανεμβολίαστοι.

Τα περισσότερα άτομα είναι από τη Λαμία (7), ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς είναι από τους Δήμους Λοκρών (3) και Μακρακώμης (2).

Όπως σημειώσαμε, άλλα τρία (3) άτομα που διασωληνώθηκαν εξαιτίας του κορωνοϊού, εξακολουθούν να χρειάζονται Εντατική παρακολούθηση και βρίσκονται στη Γενική ΜΕΘ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στις πολλές δυσάρεστες ειδήσεις που ακούμε από το μέτωπο του κορωνοϊού, τις τελευταίες τρεις ημέρες του χρόνου, είχαμε και κάποιες ευχάριστες, με τέσσερα (4) εξιτήρια από τη ΜΕΘ για τις Κλινικές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση