Λαμία: Τον χτύπησαν με σίδερα στο κεφάλι - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 08:20 Λαμία: Τον χτύπησαν με σίδερα στο κεφάλι - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού Λαμιώτη από παρέα ρομά που του επιτέθηκε μέσα στο σπίτι του - Στο νοσοκομείο διακομιστηκε ο νεαρός που δέχτηκε την επίθεση.

Συναγερμός στην αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας επίθεσης σε βάρος 24χρονου Λαμιώτη, που έγινε λίγο μετά τις 11:00΄ το πρωί στην οδό Χαλκομάτας στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport έξω από το σπίτι του νεαρού ήταν ένα φορτηγό και ετοιμαζόταν για να κάνει μετακόμιση. Αρχικά πήγε στο σημείο ένας άνδρας και λογομάχησαν έντονα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επέστρεψε με ακόμη τέσσερις νεαρούς ρομά και όλοι μαζί "μπούκαραν" στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα.

«Τον χτύπησαν πολύ άσχημα το παιδί στο κεφάλι με σίδερα. Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο σπιτι και τον χτυπούσαν όλοι μαζί....», λέει ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Δείτε βίντεο:

Ο 24χρονος διακομίστηκε με αίματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ η αστυνομία έχει στη διάθεση της τα στοιχεία του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και τους αναζητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport το πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρχαν κάποιες προσωπικές διαφορές με τον άνδρα, που αρχικά λογομάχησε ο νεαρός, και αυτός στη συνέχεια κάλεσε τους ρομά για ενίσχυση και επιτέθηκαν στον 24χρονο Λαμιώτη εισβάλλοντας μέσα στο σπίτι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση