Λαμία: Κυνηγούσαν το άλογο μέσα στην πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 07:06 Λαμία: Κυνηγούσαν το άλογο μέσα στην πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Το «αδέσποτο» άλογο κάλπαζε μέσα στη λεωφόρο Καλυβίων και σε άλλους δρόμους της πόλης - Από τύχη δεν προκλήθηκε σοβαρό τροχαίο - Πως κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν - Δείτε εικόνες!

Ήταν λίγο μετά τις 8:00΄ το βράδυ του Σαββάτου όταν οι οδηγοί που κινούνταν στη Λ. Καλυβίων δεν πίστευαν στα μάτια τους, βλέποντας το άλογο να καλπάζει ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport το άλογο μέσα σε λίγα λεπτά από το ύψος της βιομηχανίας γάλακτος βρέθηκε στον κυκλικό κόμβο του ΚΕΥΠ, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε προς Παγκράτι και Νέα Άμπλιανη.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μεγάλη για να προλάβει τα χειρότερα, αφού ήταν πολύ πιθανό ένα τροχαίο ανά πάσα στιγμή.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το άλογο και να το ηρεμήσουν στη λεωφόρο Ελευθερίας κοντά στο s/m "Μετρό".

Στη συνέχεια συνοδεία περιπολικών το οδήγησαν έξω από την πόλη κοντά στο γήπεδο των Καλυβίων.

Εκεί με τη βοήθεια και ιδιωτών, του Γιάννη Κατσαντώνη και του Κώστα Πατήθρα, που γνωρίζουν από άλογα, κατάφεραν να το μεταφέρουν στο σημείο απ΄ όπου την "κοπάνησε", ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του αλόγου.

Δείτε βίντεο και ρεπορτάζ του LamiaReport με το άλογο που αναστάτωσε το βράδυ του Σαββάτου τη Λαμία:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση