Στυλίδα: Βρέθηκε σώος ο 55χρονος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 13:10 Στυλίδα: Βρέθηκε σώος ο 55χρονος

Η μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Πολιτικής προστασίας του Δήμου Στυλίδας, έφερε το καλό αποτέλεσμα.

Αίσιο τέλος είχαν οι αναζητήσεις στην περιοχή της Στυλίδας για τον εξαφανισμένο 55χρονο επαγγελματία που αγνοούνταν  από το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) στην περιοχή πάνω από το νεκροταφείο της κωμόπολης.

Τελικά λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης (12/1) ο 55χρονος εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή όπου γινόντουσαν εκτεταμένες έρευνες, καλά στην υγεία του και οδηγήθηκε στους δικούς του ανθρώπους κι από κει προληπτικά στο Κέντρο Υγείας.

Στις αναζητήσεις συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, πυροσβεστών και εθελοντών, μαζί με τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας, που για δύο σχεδόν 24ωρα έκαναν «φύλλο και φτερό» την περιοχή αναζητώντας έναν δικό τους άνθρωπο.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης κινητοποίησης, ήταν η συνδρομή των ερευνών από αστυνομικό σκύλο που ήρθε ειδικά από την Αθήνα, αλλά και drone της Πυροσβεστικής που πέταξε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport ο 55χρονος είναι καλά στην υγεία του, προς ανακούφιση όλων αυτών που τον αναζητούσαν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση