Φθιώτιδα: Ο χιονιάς «εξαφάνισε» την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο Μαρτίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 08:14 Φθιώτιδα: Ο χιονιάς «εξαφάνισε» την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο Μαρτίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες εικόνες καταγράφονται στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Up Stories τα πάντα έχουν βυθιστεί στο χιόνι, στο ύψος του Μαρτίνου και στην παραλία Θεολόγου Φθιώτιδας.

Αυτή τη φορά η ομάδα σε συνεργασία με το Ε.Ε.Α - meteo σας μεταφέρει εικόνες τόσο από τον κόμβο του Μαρτίνου στην Ε.Ο Αθηνών Λαμίας όπου η Ελπίδα κυριολεκτικά εξαφάνισε το οδόστρωμα πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των χειριστών εκχιονιστικών μηχανημάτων να κρατήσουν ανοιχτή την εθνική οδό.

Δείτε το βίντεο:

Στο εθνικό οδικό δίκτυο χιονίζει συνεχώς με τα φαινόμενα κατά περιόδους να έχουν μεγάλη ένταση. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την εθνική οδό στο τμήμα από Μαρτίνο προς Μαλεσίνα, λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο του LamiaReport:

Δέντρο έπεσε στο δρόμο, στο Θεολόγο

Στην περιοχή της Λοκρίδας έχει πέσει πολύ χιόνι από το πρωί, χωρίς ωστόσο μεχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα.

Όμως στο δρόμο, από εθνική οδό προς Θεολόγο, ένα γέρικο πεύκο δεν άντεξε το βάρος του χιονιού και έπεσε μέσα στο δρόμο διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Δείτε το βίντεο:

Ο δρόμος άνοιξε μετά από επέμβαση των πυροσβεστών από το ΠΚ Αταλάντης.

Το χιόνι στο Θεολόγο Φθιώτιδας έφτασε μέχρι τη θάλασσα ντύνοντας στα λευκά ακόμα και τις βάρκες στο λιμανάκι.

Δείτε βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση