Δύο νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 18:35 Δύο νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Μακρακώμης

Για τον Συντονισμό της Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας…

Η νέα παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μακρακώμης, έεπέτρεψε στο Δήμαρχο Γιώργο Χαντζή να ορίσει δύο νέους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας για τον συντονισμό και την παρακολούθηση της εξέλιξης του συνόλου των έργων, εργασιών και δράσεων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση φυσικών καταστροφών.

Για αυτό το σκοπό ορίζει τους παρακάτω:

Α. Τον Βλάσιο Σοφιανό του Δημητρίου, Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, υπεύθυνο για την Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδας

Β. Τον Οδυσσέα Παπαευθυμίου του Νικολάου, Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας υπεύθυνο για την Δημοτική Ενότητα Μακρακώμης και Αγίου Γεωργίου

Ο ορισμός τους παύει αυτοδικαίως κατά την ημερομηνία λήξης της απόφασης κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση