Ντροπή: «Ξέχασαν» τους επιβάτες του τρένου στη Λαμία - Δείτε εικόνες από το ατύχημα στις γραμμές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 07:37 Ντροπή: «Ξέχασαν» τους επιβάτες του τρένου στη Λαμία - Δείτε εικόνες από το ατύχημα στις γραμμές

Σχεδόν 24ωρες μετά από απίστευτη ταλαιπωρία οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας ειναι "ξεχασμένοι" στα ξενοδοχεία της Λαμίας - Τι είπαν στο LamiaReport για την περιπέτεια που έζησαν.

Οργισμένοι με τους υπεύθυνους της "Τραινοσέ" ειναι οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας που το απόγευμα της Δευτέρας ακινητοποιήθηκε έξω από τη Λιβαδειά από μηχανική βλάβη, ενώ στη συνέχεια ήρθε και έπεσε με δύναμη πάνω στα βαγόνια η μηχανή που ήρθε για να το τραβήξει, με αποτέλεσμα να έχουμε 11 τραυματίες στη μέση του πουθενά, χωρίς να έχουν πρόσβαση τα ασθενοφόρα.

«Ευτυχώς μέσα στο τρένο υπήρχαν γιατροί φοιτητές και μια νοσηλεύτρια που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες....», λέει μια από τις επιβάτιδες του τρένου στο LamiaReport.

«Μας έχουν παρατήσει εδώ χωρίς καμία ενημέρωση από τους υπεύθυνους πως θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας....», λένε οι επιβάτες που ξημέρωσαν σε ξενοδοχεία της Λαμίας, οι οποίοι 24ωρες μετά δεν έχουν φτάσει στον προορισμό τους και ειναι "ξεχασμένοι" από την εταιρεία.

«Μείναμε για ώρες μέσα στα βαγόνια, στη μέση του πουθενά, χωρίς ρεύμα μέσα στην παγωνιά. Την ώρα μαλιστα που καλούσε βοήθεια ένας επιβάτης λέγοντας ότι είμαστε στο σκοτάδι και θα πέσει καποιο τρένο πάνω μας, εκείνη τη στιγμή ήρθε η μηχανή και έπεσε πάνω στο τελευταίο βαγόνι και έγινε χαμός....», λέει ένας άλλος επιβάτης στο LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το σταθμό της Δαύλειας όπου τη νύχτα έφτασε το τρένο με τους τραυματίες, όπου τους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα με τη βοήθεια των Πυροσβεστών και των Εθελοντών που έσπευσαν για βοήθεια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση