Κανονικά η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 15:57 Κανονικά η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό

Νέα Οδός: Άρση Απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο τμήμα του ΑΘΕ.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία πλέον στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός, μετά από απόφαση της τροχαίας.

Δείτε τι σχετική ανακοίνωση:

«Η Νέα Οδός,  ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με απόφαση της Τροχαίας, επιτρέπεται από τις 14:45, η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε.

Παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας».

Η ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας:

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων, αποκαταστάθηκε και διεξάγεται πλέον κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. Αθηνών – Λαμίας, από την 56,728η χ/θ (Α/Κ Σχηματαρίου) έως την 242,079η χ/θ (Α/Κ Ραχών), καθώς και στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από την 0,000η χ/θ (Α/Κ Σχηματαρίου) έως την 11,000η χ/θ (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας).

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση