Λαμία: Χειροπέδες στους κλέφτες που άρπαξαν τσάντα και τάμπλετ από αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 07:58 Λαμία: Χειροπέδες στους κλέφτες που άρπαξαν τσάντα και τάμπλετ από αυτοκίνητο

Ο ένας από τους τέσσερις δράστες είναι ανήλικος…

Μεγάλη περιπέτεια για Λαμιώτη ελεύθερο επαγγελματία νωρίς το βράδυ της Τρίτης (25/1), όταν είδε την τσάντα του που περιείχε πολύ σημαντικά έγγραφα, να έχει κάνει φτερά μέσα από το αυτοκίνητό του!

Δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε δει τέσσερα άτομα να απομακρύνονται από το όχημά του και να εξαφανίζονται με ένα μαύρο seat προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ και ο ίδιος ξεκίνησε τις αναζητήσεις του μαύρου αυτοκινήτου.

Εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς

Τελικά το όχημα των δραστών εντοπίστηκε στην οδό Ταϋγέτου κοντά στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ και μετά από σύντομη καταδίωξη, αστυνομικοί του Τμήματος Τάξης Λαμίας και της Άμεσης Δράσης, κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις Ρομά ο ένας μόλις 16 ετών και οι υπόλοιποι από 19 μέχρι 34 ετών, ενώ εντός βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ένα tablet που άνηκε στον επαγγελματία, στον οποίο και αποδόθηκε.

Η τσάντα μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα, εντοπίστηκαν πλησίον του νεκροταφείου της Ροδίτσας, κατόπιν υπόδειξης των δραστών, που ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν.

Επιπλέον κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης τους.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση