Τι γίνεται με τα σχολεία σε Εύβοια και Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 23:55 Τι γίνεται με τα σχολεία σε Εύβοια και Βοιωτία

Όλα τα σχολεία, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, για προληπτικούς λόγους, λόγω των συνθηκών παγετού και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο Νομό, από την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Οι παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Χαλκιδέων θα λειτουργήσουν όμως κανονικά.

Επίσης ο Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας ενημέρωσε ότι εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που θα συνεχίσουν να επικρατούν την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε την αναστολή της διά ζώσης λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα Γυμνάσια και Λύκεια σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Α) Τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Β) Τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων(Θήβας και Βαγίων). Η απόφαση περιλαμβάνει και τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου και το Ειδικό Σχολείο Θήβας

Στον Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης αποφάσισε την Πέμπτη 27-01-2022 & την Παρασκευή 28-01-2022, να μη λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου καθώς και οι Δημοτικοί  παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση