Βαρύ πένθος στην Αμφίκλεια για την απώλεια του πρώην Δημάρχου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 09:10 Βαρύ πένθος στην Αμφίκλεια για την απώλεια του πρώην Δημάρχου

Μέρα πένθους για το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αμφίκλειας Ευστάθιου Στρογγυλάκου.

Άφησε το στίγμα του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπηρετώντας την περιοχή που αγαπούσε από τη θέση του πρώτου δημότη, την περίοδο 1991-1994, αλλά και ως απλός πολίτης. Διακρινόταν για τη σεμνότητά του και την ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο του, πραγματοποιώντας έργα από τη θέση που κατείχε, αλλά και καταθέτοντας διαρκώς προτάσεις για την εξέλιξη του δήμου και στη συνέχεια ως ενεργός πολίτης.

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή για το θάνατο του Ευστάθιου Στρογγυλάκου:

«"Έφυγε" σήμερα από κοντά μας ο πρώην Δήμαρχος Αμφίκλειας Ευστάθιος Στρογγυλάκος. Ήσυχα, όπως ήσυχος και ήρεμος πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή!

Υπηρέτησε πιστά την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αφοσίωση, αξιοπρέπεια και περίσσια αγάπη για τον τόπο του, αφήνοντας πίσω του πλούσιο έργο αλλά και διδάγματα. Με πρωτοπόρα ματιά και μακροπρόθεσμους στόχους ίδρυσε, κατά τη διάρκεια της θητείας του,  Αναπτυξιακή Εταιρεία καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Αμφίκλειας, δίνοντας πληθώρα δυνατοτήτων στο αγαπημένο του χωριό.

Το Δαδί ήταν, για εκείνον, το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας και πίστευε ακράδαντα και όχι αδίκως ότι ο Δήμος του είχε να δώσει πολλά! Για τον λόγο αυτό ασκούσε μόνο καλοπροαίρετη κριτική, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές και πατρική καθοδήγηση. Ήταν από τους Αυτοδιοικητικούς που επικροτούσαν και επιβράβευαν τις προσπάθειες των νεότερων, ενώ οι υποδείξεις του γίνονταν πάντοτε με ευγένεια και αφορούσαν παρεμβάσεις με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση