Φθιώτιδα: Τι γυρεύει ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης στον Άγιο Κωνσταντίνο;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 08:06 Φθιώτιδα: Τι γυρεύει ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης στον Άγιο Κωνσταντίνο;

Ποιες «έρευνές» του προκαλούν το ενδιαφέρον του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη;

Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές μυστηριώδεις υποθέσεις και την επίλυσή τους, θα βρίσκεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στον όμορφο Άγιο Κωνσταντίνο.

Μάλιστα οι… κινήσεις του παρακολουθούνται από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας το Νίκο Αναστασιάδη!

Κι αν ψάχνεται αν βρίσκεται κάποια περίεργη υπόθεση της Αγγελικής Νικολούλη από πίσω ή γενικότερα του αστυνομικού δελτίου, τότε σας γέλασαν!

Ο Γιώργος Τσούκαλης και η σύζυγός του Μαργαρίτα, θα παντρέψουν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, τον Κύπριο θεατρικό παραγωγό, μουσικό, τραγουδιστή και ηθοποιό Μαυρίκιο Μαυρικίου με την γλυκύτατη Άγιο - Κωνσταντινιώτισσα Ιλάειρα Ζήση!

Και τι δουλειά έχει ο Κύπριος Πρόεδρος σε αυτή την κουμπαριά; Μα ο γαμπρός είναι βαφτιστήρι του κι αν δεν μπορέσει να έρθει στους αρραβώνες, σίγουρα θα παρευρεθεί στο γάμο που έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου στην Κύπρο.

Η καταγωγή της νύφης φέρνει τον γαμπρό στον Άγιο Κωνσταντίνο τουλάχιστον για τους αρραβώνες, οι οποίοι αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς επώνυμους και δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμη και τα 300 άτομα!

Για αυτό μάλιστα έκλεισαν τη γνωστή ταβέρνα «Πλατάνια» των αδερφών Παπασταμάτη όπου αναμένεται γλέντι τρικούβερτο με ζωντανό τραγούδι από τον ίδιο τον γαμπρό και τους διάσημους φίλους του.

Δείτε και το ιδιαίτερο προσκλητήριο:

Η είδηση του γάμου του νέου ζευγαριού αναμεταδόθηκε αστραπιαία σε όλες τις εκπομπές και τα έντυπα μέσα, με την «πατριώτισσα» νύφη να κλέβει τα φλας με την ομορφιά της και το ξεχωριστό χαμόγελο. Ήδη ο Μαυρίκιος πήρε μια γεύση από Ρουμελιώτικο γλέντι με μπόλικο ψητό και αγάπη από τα πεθερικά του όπως αποκάλυψε στο λογαριασμό της στο Instagram η Ιλάειρα.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα στο όμορφο ζευγάρι «να ζήσουν και να ευτυχήσουν» και ελπίζουμε να τους βλέπουμε συχνά στον Άγιο Κωνσταντίνο και στη Φθιώτιδα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση