Λαμία: Στη ΜΕΘ το ένα παιδί από το τροχαίο στη Λ. Καλυβίων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 08:10 Λαμία: Στη ΜΕΘ το ένα παιδί από το τροχαίο στη Λ. Καλυβίων

Ο 20χρονος χειρουργήθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ Covid, αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό…

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Λαμίας, ο 20χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (22/2) όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με σφοδρότητα με προπορευόμενο όχημα στην Λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της ΠΑΒΥΠ.

Ο νεαρός εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο για επέμβαση στο κεφάλι όπου είχε χτυπήσει, ενώ συγχρόνως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για αυτό και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Covid!

Αντίθετα ο 27χρονος που επέβαινε επίσης στη μηχανή, είναι σε καλύτερη κατάσταση έχοντας όμως κι αυτός κατάγματα σε άνω και κάτω άκρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μηχανή που επέβαιναν τα δύο παιδιά κυριολεκτικά να διαλυθεί, ενώ πετάχτηκαν πολλά μέτρα μακριά στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα, ενώ κοντά στους δύο τραυματίες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή και κάτοικοι της περιοχής που πετάχτηκαν από τα σπίτια τους μετά το φοβερό «μπαμ».

Δυστυχώς με το ατύχημα που κατεγράφη το πρωί της Τρίτης στην οδό Στυλίδας, είχαμε μέσα σε τέσσερις ημέρες ισάριθμα σοβαρά τροχαία με μηχανή, με τραγικό απολογισμό ένα 28χρονο παιδί νεκρό και ακόμη τέσσερις νέους ανθρώπους τραυματίες.

Θυμηθείτε επίσης: Τροχαίο με μηχανάκι στον κυκλικό κόμβο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση