Ράχες: Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό από εκτροπή νταλίκας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 21:10 Ράχες: Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό από εκτροπή νταλίκας

Χαμός στην εθνική οδό με ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7:00΄ το απόγευμα όταν μια νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έπεσε πάνω στη σήμανση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ύψος των Ραχών και συγκεκριμένα στο 241χλμ της εθνικής οδού.

Μετά την εκτροπή της νταλίκας που κατέληξε "διπλωμένη" στο ρεύμα προς Λαμία, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος, σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων, κυρίως στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών η ουρά στο ρεύμα προς Αθήνα είχε φτάσει μέχρι και τα διόδια Πελασγίας με τα οχήματα να παραμένουν ακινητοποιημένα μέσα στο δρόμο για αρκετή ώρα.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και του ΑΤ Στυλίδας έκαναν εκτροπή των οχημάτων μέσα από Αχλάδι - Ράχες, όπου επίσης τα φορτηγά έχουν μπλοκάρει και γίνεται χαμός μέσα στο χωριό, όπως είπαν στο LamiaReport κάτοικοι των Ραχών, με πολλούς από τους οδηγούς, αλλά και τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για την κίνηση των τεραστίων οχημάτων μέσα από κατοικημένες περιοχές.

Επίσης έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες πολλών οδηγών στο LamiaReport για την εταιρεία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" η οποία είσπραττε διόδια από τους οδηγούς, ενώ γνώριζε ότι υπάρχει τροχαίο και εκτροπή της κυκλοφορίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση