Χειροπέδες στο ληστή με το στιλέτο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 08:26 Χειροπέδες στο ληστή με το στιλέτο

Μετά την επίθεση σε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, επιτέθηκε και σε ηλικιωμένη που της άρπαξε την τσάντα. Αλλοδαπός ο 31χρονος δράστης…

Το ληστή που εισέβαλε με στιλέτο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (31/3) σε μίνι μάρκετ σε κεντρική οδό της Χαλκίδας, και έφυγε με το ταμείο της ημέρας, συνέλαβαν την Κυριακή αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Πρόκειται για 31χρονο Ινδό, ο οποίος ενδιάμεσα το Σάββατο είχε συνεχίσει το… έργο του ληστεύοντας και μια 71χρονη σε δρόμο της Χαλκίδας.

Από τη ληστεία στο μίνι μάρκετ ο 31χρονος είχε καταφέρει με την απειλή στιλέτου σε βάρος του ιδιοκτήτη, να αφαιρέσει περίπου 200 ευρώ, ενώ στην περίπτωση της 71χρονης, άρπαξε από την τσάντα της το κινητό της τηλέφωνο. Μάλιστα για να καταφέρει να της την αποσπάσει από τα χέρια, δε δίστασε να την πετάξει στο έδαφος και είναι ευτύχημα που η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά!

Έσπαγε και καταστήματα!

Σύμφωνα με την προανάκριση που διεξάγει η Ασφάλεια Χαλκίδας, ο 31χρονος Ινδός εμπλέκεται επίσης σε 6 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής από καταστήματα της πόλης, όπου εισερχόταν αφού πρώτα έσπαζε τις γυάλινες πόρτες και βιτρίνες μα βαριά αντικείμενα, αφαιρώντας από προϊόντα μέχρι χρήματα και γενικά ότι του φαινόταν χρήσιμο.

Ο συλληφθείς πρόκειται να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας προκειμένου να απολογηθεί για τις ληστείες και τις διακεκριμένες κλοπές που διέπραξε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση