Λαμία: Έκλεισε Τμήμα Γυμνασίου εξαιτίας του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 10:37 Λαμία: Έκλεισε Τμήμα Γυμνασίου εξαιτίας του κορωνοϊού

Αν και λιγότερα τα κρούσματα αυτή την εβδομάδα τα τμήματα σε αναστολή αυξήθηκαν…

Με το… αριστερό ξεκίνησε η πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα του Απριλίου, καθώς μετά το Νηπιαγωγείο Αγίου Σεραφείμ όπου νόσησαν από κορωνοϊό τα 4 από τα 6 παιδάκια, είχαμε αναστολή της διά ζώσης λειτουργίας και στο Γ3 του 8ου Γυμνασίου Λαμίας.

Στο Τμήμα του Γυμνασίου νόσησαν τα 10 από τα 18 παιδιά, ποσοστό μεγαλύτερο από το 50%+1, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο για να γίνουν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Το Γ3 του 8ου Γυμνασίου Λαμίας ανέστειλε τη λειτουργία του μέχρι και τις 12/4 και το Νηπιαγωγείο έως και τις 13/4.

Θυμίζουμε ότι η εβδομάδα έκανε ποδαρικό με 172 κρούσματα στη Φθιώτιδα, που είναι αρκετά λιγότερα από τις προηγούμενες Δευτέρες, ωστόσο η μετάδοση είναι μεγάλη στο νομό γενικότερα κι αυτό επηρεάζει τη σχολική λειτουργία.

Πάντως στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου αναφέρονται μόνο 10 τμήματα σε όλη την Ελλάδα και από τη Στερεά μόνο το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελεώνα, που εξυπηρετεί το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών, το οποίο έχει αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι 15 Απριλίου.

Δεν αναφέρονται πουθενά τα σχολεία της Φθιώτιδας, αλλά ούτε η Β’ Γυμνασίου Δεσφίνας Φωκίδας, ούτε το Β1 Τμήμα του Γυμνασίου Καθενών Ευβοίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση