Λαμία: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση με έναν τραυματία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 08:12 Λαμία: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση με έναν τραυματία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Τον είδα να κάνει 8αρια και να έρχεται κατά πάνω μου....», είπε σοκαρισμένη η οδηγός του ενός οχήματος…

Σοβαρό τροχαίο με μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧΕ σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) στο 9ο χλμ της παλαιάς οδού Λαμίας - Στυλίδας, λίγο μετά τη Βιομηχανική περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το μαύρο Golf με οδηγό έναν 51χρονο κινούνταν προς Στυλίδα και το λευκό Polo, με οδηγό 38χρονη, είχε κατεύθυνση προς Λαμία. Σύμφωνα με την οδηγό του 2ου οχήματος στην ευθεία είδε το έτερο αυτοκίνητο να κινείται περίεργα μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

«Είδα το άλλο αυτοκίνητο να κάνει 8αρια και να έρχεται κατά πάνω μου. Προσπάθησα να το αποφύγω. αλλά δεν τα κατάφερα...», είπε εμφανώς σοκαρισμένη η 38χρονη οδηγός που βγήκε ελαφρά τραυματισμένη από το όχημά της.

Αντίθετα σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε από το μαύρο Golf ο 51χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συνταξιούχος στρατιωτικός, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ και των Πυροσβεστών για να τον απεγκλωβίσουν από το όχημά του, το οποίο από την πλευρά του συνοδηγού ήταν διαλυμένο.

Το σημείο αποκλείστηκε για λίγη ώρα από την αστυνομία προκειμένου να απομακρυνθούν με τη βοήθεια των πυροσβεστών, τα συντρίμμια των αυτοκινήτων

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση