Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Special Olympics από το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και το 17ο Δημοτικό Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 16:13 Special Olympics από το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και το 17ο Δημοτικό Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Χθες, Τρίτη 10 Μαΐου, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας και το 17ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Special Olympics «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί».

Παρουσία των Συντονιστών - Προπονητών των Special Olympics κ. Μανώλη Βερίγου και Φώτη Δρούγκα, οι μαθητές των δύο σχολείων με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους και παρουσία των Διευθυντών των δύο σχολικών μονάδων κ. Κάππου Αγγελικής και κ. Αναγνώστου Διονύσιου ενημερώθηκαν αρχικά για τα αγωνίσματα των Special Olympics και στην συνέχεια πραγματοποίησαν σε μεικτές ομάδες αγωνίσματα του στίβου και άλλες παιγνιώδεις δραστηριότητες.

Στη δράση των δύο σχολείων συμμετείχε και η κ. Λάππα Νατάσσα, προπονήτρια των Special Olympics στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής με απόφοιτες μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας.

Η εμπειρία για τους μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολείων ήταν μοναδική και η χαρά της συνεκπαίδευσης και συνεργασίας μεγάλη, ώστε να αποτελέσουν αφορμή για νέες δράσεις και προγράμματα στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος μας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων σε θέματα Αθλητισμού κ. Κυρίτσης Δημήτριος. Το Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο παραχωρήθηκε ευγενικά από το Δήμο Λαμιέων.

Υπεύθυνοι του Εκπαιδευτικού προγράμματος στα δύο σχολεία ήταν η κ. Καλτσά Αριστέα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και ο κ. Μαντζούκας Χρήστος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Δείτε φωτογραφίες: