Στερεά: Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρα κλοπής σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 08:06 Στερεά: Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρα κλοπής σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια

Τρεις συλλήψεις είχαμε την Τρίτη (10/5) σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια με τις κατηγορίες, κατά περίπτωση, για υποθέσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής. 

Όπως αναφέρει ειδικότερα δελτίο τύπου της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, συνελήφθησαν:

•- Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, χθες το απόγευμα στη Λαμία μία ημεδαπή, η οποία όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει χωρίς να γίνει αντιληπτή, ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού. Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή της, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

• Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,  χθες το μεσημέρι στην Οινόη Βοιωτίας, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, άνευ πινακίδας κυκλοφορίας, στερούμενος σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης. Όπως προέκυψε, τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας η κλοπή της μοτοσικλέτας και κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό της.

• Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα μία ημεδαπή, η οποία κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να διαρρήξει, με τη χρήση κατσαβιδιού που κατασχέθηκε, κερματοδέκτη από ηλεκτροκίνητο σταθερό παιδικό μηχάνημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση