Ράχες: Επίθεση σε άνδρα από αδέσποτο σκύλο στην παραλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 08:02 Ράχες: Επίθεση σε άνδρα από αδέσποτο σκύλο στην παραλία

«Το συγκεκριμένο σκυλί έχει δαγκώσει πολύ κόσμο....», λένε οι κάτοικοι στο LamiaReport.

Η επίθεση έγινε, λίγο πριν τις 10:00΄ το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο λιμανάκι, όπου περπατούσε ανυποψίαστος ένας Λαμιώτης, που έχει εξοχικό στην ευρύτερη περιοχή.

«Πήγαινα να συναντήσω έναν φίλο μου και την ώρα που περπατούσα ήρθε πίσω μου και χωρίς να το καταλάβω πήδηξε και με δάγκωσε ψηλά στο μηρό. Αναγκάστηκα να πάω στο ΚΥ Στυλίδας και να ψάχνω φαρμακείο για να κάνω αντιτετανικό ορό. Όπως ξέρετε σε αυτή την παραλία έχω περπατήσει άπειρες φορές, ξέρω όλα τα αδέσποτα τα οποία όμως δεν είναι επιθετικά. Αυτό το σκυλί έχει εμφανιστεί τώρα τελευταία και όπως μου είπαν είναι ιδιαίτερα επιθετικό, αφού έχει δαγκώσει κι άλλους. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε γίνει αν στη θέση μου ήταν το εγγόνι μου ή κάποιο άλλο παιδάκι. .....», μας είπε ο Λαμιώτης που δέχτηκε την επίθεση. 

Την επιθετικότητα του συγκεκριμένου σκυλιού επιβεβαίωσαν και άλλοι κάτοικοι της περιοχής στο LamiaReport.

«Γενικά ο πληθυσμός των αδέσποτων στην περιοχή έχει αυξηθεί. Ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περιόδο επιβάλλεται οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος γενικότερα. Το συγκεκριμένο σκυλί όμως πρέπει να το μαζέψουν χθες, γιατί είναι πολύ επιθετικό...», είπε στο LamiaReport ένας από τους επαγγελματίες της παραλίας Ραχών. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση