Φθιώτιδα: «Ποτάμι» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατεβαίνουν στην Αθήνα - Δεν έλειψαν τα απρόοπτα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 13:44 Φθιώτιδα: «Ποτάμι» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατεβαίνουν στην Αθήνα - Δεν έλειψαν τα απρόοπτα

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 20.000 φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά θα βρεθούν έξω από το ΟΑΚΑ για το μεγάλο τελικό…

Ατέλειωτο κομβόι σχηματίζουν στην εθνική οδό, από το πρωί του Σαββάτου τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα με φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να βρίσκονται στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας στο μεγάλο τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (20:00’, COSMOTE SPORT 1 HD).

Σε κάθε περιφερειακή ενότητα, τα λεωφορεία, συνοδεύουν οχήματα της αστυνομίας για την αποφυγή επεισοδίων, έτσι και στη Φθιώτιδα που έχει το μεγαλύτερο μήκος του αυτοκινητοδρόμου η συνοδεία γίνεται από τα διόδια Πελασγίας μέχρι τα όρια με Βοιωτία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamaiReport μέχρι τις 13:15’ από τα διόδια Αγίας Τριάδας είχαν περάσει 124 λεωφορεία, 50 9θεσια βανάκια και πολλές δεκάδες αυτοκίνητα με διακριτικά της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο «στην ουρά» παραμένουν αρκετά ακόμη λεωφορεία και ιδιωτικά αυτοκίνητα που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στις 13:40’ ανακοινώθηκε το τελευταίο μεγάλο γκρουπ με φιλάθλους από τα διόδια Πελασγίας!

Έβγαλε καπνούς!

Μέσα στο ταξίδι δεν έλειψαν και τα απρόοπτα και έτσι διώροφο λεωφορείο, έξω από τη Λαμία άρχισε να βγάζει καπνούς από το κλιματιστικό σύστημα και σταμάτησε για λόγους ασφαλείας των επιβατών!

Η κινητοποίηση πάντως των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιακή και με απλά μαθηματικά μόνο οι εκδρομείς και μόνο από βόρεια Ελλάδα, ξεπερνούν τους 20.000.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί 50.000 κόσμος, καθώς έχουν δοθεί και 6.000 εισιτήρια και προσκλήσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20:00’, όμως οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν από τις 16:00 ‘και θα υποδέχονται τους φιλάθλους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση