Χωρίς παρατράγουδα η επιστροφή των ΠΑΟΚτζήδων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 13:46 Χωρίς παρατράγουδα η επιστροφή των ΠΑΟΚτζήδων

Ολονύχτια διέλευση των φίλων του «Δικεφάλου» του Βορρά από τη Φθιώτιδα…

Περισσότεροι από 20.000 ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν από τη Βόρεια Ελλάδα για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Το τελικό αποτέλεσμα, 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, σίγουρα πίκρανε τους χιλιάδες εκδρομείς που για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας υποβλήθηκαν σε 30ωρη ταλαιπωρία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ειδικότερα, οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά, ή πιο σωστά κάποιοι εξ αυτών, συγκεντρώθηκαν χαράματα Σαββάτου στα Μάλγαρα και στη συνέχεια κομβόι κατέληξαν στο ΟΑΚΑ.

Το μεσημέρι είχαν φτάσει στη Φθιώτιδα με το τελευταίο γκρουπ να μπαίνει στην περιφερειακή ενότητα στις 13:40’.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό με διακοπή πριν ακόμη αρχίσει, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί μετά τις 11 το βράδυ, ενώ η ήττα βάρυνε ακόμη περισσότερο το ταξίδι της επιστροφής.

Για την επιστροφή των εκδρομέων όλα οι Διευθύνσεις Αστυνομίας, από τα όρια των οποίων θα έπρεπε να περάσουν, είχαν πάρει πολύ αυστηρά μέτρα. Ευτυχώς όμως όλα κύλησαν ομαλά.

Το πρώτο λεωφορείο με οπαδούς του ΠΑΟΚ έφτασε στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στα διόδια Τραγάνας στη 01:37’ ξημερώματα της Κυριακής (22/5), ενώ το τελευταίο έφυγε από τα όρια του νομού, μετά τα διόδια Πελασγίας λίγο πριν τις 6 το πρωί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση