Λαμία: 24χρονη νοσηλεύτρια δίνει μάχη για τη ζωή της μετά από μετωπική σύγκρουση με νταλίκα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 09:42 Λαμία: 24χρονη νοσηλεύτρια δίνει μάχη για τη ζωή της μετά από μετωπική σύγκρουση με νταλίκα

Αγωνία για την 24χρονη Νίκη από τις Ράχες, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας...

Το σοβαρό τροχαίο έγινε στις 2:00΄ τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Στυλίδα, όταν το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 24χρονη επέστρεφε από τη δουλειά της στις Ράχες. Στο 226χλμ, λίγο μετά τα φανάρια της Στυλίδας στο ύψος της "Ανεμόεσσας", η 24χρονη έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας απ΄ όπου ερχόταν μια νταλίκα, την οποία οδηγούσε ένας 66χρονος Τούρκος.

Η μετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή. Η 24χρονη ανασύρθηκε πολύ βαριά τραυματισμένη και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου μάλιστα έκανε και την πρακτική της ως νοσηλεύτρια.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ερευνά το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Η Νίκη, το χαμογελαστό και αγαπητό κορίτσι από τις Ράχες, δίνει την πιο κρίσιμη μάχη στη ΜΕΘ, ενώ συγγενείς και φίλοι προσεύχονται να βγει νικήτρια, με τη βοήθεια των γιατρών και του Θεού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση