Τα Προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Στερεάς στον ΓΕΠΑΔ Σπυρίδων Σκλάβο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 07:52 Τα Προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Στερεάς στον ΓΕΠΑΔ Σπυρίδων Σκλάβο

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, στον 3ο όροφο του Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, παρουσία και του Ταμία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιώργου Κουλιάκη, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος, Υποστράτηγο Σπυρίδωνα Σκλάβο.

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους τα προεδρεία των ενώσεων, στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν όλους τους συναδέλφους-μέλη των πρωτοβαθμίων Ενώσεων και κυρίως ζητήθηκε από τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος:

α) Οι μετακινήσεις των Διμοιριών Υποστήριξης και των Επιχειρησιακών Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, εντός και εκτός αυτής να γίνονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα Π.Δ. (εκτός έδρας διανυκτέρευση), λελογισμένα και να διατάσσονται εγκαίρως ώστε να μη διαταράσσεται ο οικογενειακός προγραμματισμός των συναδέλφων μας και η έκδοση της εβδομαδιαίας υπηρεσίας.

β) Να μην εγκρίνονται αποσπάσεις με πρωτοβουλία της υπηρεσίας και χωρίς προηγούμενη αίτηση του ενδιαφερόμενου.

γ) Η εξεύρεση λύσης ώστε, να συνεχιστεί η ενίσχυση μέσω αποσπάσεων της Δ.Α. Βοιωτίας.

δ) Ο έλεγχος τήρησης της διαταγής για υποχρεωτική κίνηση των περιπολικών οχημάτων πλήρως επανδρωμένων (οδηγό και πλήρωμα).

«Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ο κ. Γενικός το σύντομο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στην Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος, έδειξε γνώστης των προβλημάτων των Διευθύνσεων και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματά μας, δεσμεύτηκε δε, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις στις έδρες των Διευθύνσεων», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση