Λαμία: Μεγάλη ένταση μεταξύ δικηγόρων στη δίκη Κορκονέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 07:36 Λαμία: Μεγάλη ένταση μεταξύ δικηγόρων στη δίκη Κορκονέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιπαράθεση της Πολιτικής Αγωγής και με δικηγόρους άλλων υποθέσεων που παρευρίσκονταν στο Δικαστήριο…

Πολύωρη ήταν η ένταση που δημιουργήθηκε στο Εφετείο Λαμίας στη δική Κορκονέα μεταξύ της έδρας με την Πολιτική Αγωγή.

Το δικαστήριο πριν ακόμη συγκροτηθεί, αποφάσισε οι συνήγοροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου να παρευρίσκονται στο Δικαστήριο χωρίς να έχουν δικαίωμα να μιλήσουν.

Τόσο η συγκεκριμένη απόφαση όσο και η τοποθέτηση του εισαγγελέα της έδρας προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση των συνηγόρων της οικογένειας Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου. Κατά της έδρας και του Εισαγγελέα Εφετών μάλιστα η Πολιτική Αγωγή κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης (που χαρακτηρίστηκε απαράδεκτη καθώς υποβλήθηκε από άτομα που δεν έχουν δικαίωμα παρέμβασης), κάνοντας λόγο για μεροληψία.

Εν μέσω διακοπών και έντονων διαλόγων, προκλήθηκε η αντίδραση άλλων δικηγόρων που παρευρίσκονταν στην αίθουσα περιμένοντας να προχωρήσει το διαδικαστικό και να δουν αν θα μπορέσουν να δικαστούν  εξίσου σημαντικές υποθέσεις που ακολουθούσαν στο πινάκιο.

Ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας και η συνάδελφός του δικηγόρος Σοφία Σταυράκη αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι και καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά των συναδέλφων τους σε βάρος του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου, κάνοντας λόγο για νομική εκτροπή.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του LamiaReport:

Να σημειώσουμε ότι επειδή συνεχιζόταν η παρέμβασή της απέναντι στην απόφαση της έδρας, η κα Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κωνσταντόπουλο ενημέρωσαν ότι θα κάνουν δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας.

Δείτε και βίντεο με τη μεταγωγή Κορκονέα στο Εφετείο Λαμίας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση