Έπεσε κεραυνός και άρπαξε φωτιά στην Υπάτη - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 08:53 Έπεσε κεραυνός και άρπαξε φωτιά στην Υπάτη - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μπουρίνι σάρωσε τη Φθιώτιδα - Έριξε δέντρα και «έσπειρε» φωτιές.

Άνοιξαν και πάλι οι ουρανοί στη Λαμία και σε πολλές άλλες περιοχές της Φθιώτιδας. Καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, σε συνδυασμό με δυνατό αέρα δημιούργησαν ένα μπουρίνι, που κινητοποίησε σε πολλές περιπτώσεις τους πυροσβέστες.

Στην περιοχή της Υπάτης, από Λουτρά προς Αργυροχώρι, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από κεραυνό σε αγροτοδασική έκταση.

Δείτε στο βίντεο τις φλόγες την ώρα που ρίχνει "καρέκλες" και τους πυροσβέστες από το ΠΚ Αργυροχωρίου να επιχειρούν κατάσβεση.

Πυρκαγιά από κεραυνό εκδηλώθηκε και στην περιοχή των Αγράφων στην Ευρυτανία, όπου επίσης βρέχει καταρρακτωδώς. Στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Έπεσαν δέντρα

Το μπουρίνι στο πέρασμα του από τη Φθιώτιδα έριξε και δέντρα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ένα δέντρο έπεσε στη Λαμία, στην περιοχή του Αφανού και ακόμη ένα στην περιοχή του Παλαμά στο Δομοκό.

Επίσης ένα ακόμη δέντρο έριξε ο αέρας και μέσα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση