O Λαμιώτης YoTsi VIP καλεσμένος στο μεγαλύτερο gaming event της Ελλάδας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 08:10 O Λαμιώτης YoTsi VIP καλεσμένος στο μεγαλύτερο gaming event της Ελλάδας!

Ο Γιώργος Τσίτσιος ή αλλιώς γνωστός ως YoTsi στο ευρύ κοινό των Social Media είναι ένας από τους μεγαλύτερους Youtuber της Ελλάδος αλλά και της Λαμίας.

Την Κυριακή 03 Ιουλίου & ώρα 16:00 είναι καλεσμένος ως VIP GUEST σε ένα από τα μεγαλύτερα Gaming event της χώρας μας και θα σταθεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα διασήμων (τραπερς - ραπερς) όπως είναι ο Light, o Trannos, o Thugslime & o Gab αλλά και σε Έλληνες influencers, όπως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο Βαγγέλης Νάκης.

Δείτε εδώ το link του event: https://gameathlon.eu/event/

Λίγα Λόγια για τον YoTsi
Έχει καταγωγή από τη Λαμία, είναι 28 χρονών, έχει σπουδάσει μαγειρική και μέσα στο διάστημα της καραντίνας  βρήκε ένα δημιουργικό τρόπο να περνά το χρόνο του με βίντεο στο Youtube, με σκοπό να κρατάει παρέα στα μικρά παιδιά που ήταν στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας, μέσω των livestreams του.

Ζούσε στο εξωτερικό, όπου και εργαζόταν σε υπερπολυτελέστατο εστιατόριο στο Ντουμπάι, επέστρεψε και ξεκίνησε δυναμικά τα βίντεο του στο Youtube !

Το ψευδώνυμό του, YoTsi είναι μια δημιουργία από το αληθινό του όνομα !

Το περιεχόμενο του ξεκίνησε απο gaming κάνοντας Livestreams, στη συνέχεια έκανε συνεργασίες βίντεο με συνεντεύξεις στο αυτοκίνητο του με διάσημους youtubes, Π.χ. Nerzhul που ξεπερνάει τους 600 χιλιάδες ακόλουθους!


Αγόραζει φαγητά απο διάφορα καταστήματα της πόλης μας και τα βαθμολογεί αλλά κάνει και vlogs την καθημερινότητα του!

Κατάφερε να τον βλέπουν ταυτόχρονα 2500-3000 θεατές σε Gaming Livestreams, νούμερα που σπάνια βλέπουμε σε λογαριασμούς με gaming περιεχόμενο.
Σήμερα έχει φτάσει σχεδόν τους 50 χιλιάδες ακόλουθους. Βρείτε τον στο: www.youtube.com.yotsivlogs

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο LamiaReport.gr:

«Όταν πρωτοξεκίνησα να κάνω βίντεο μου ήταν αρκετά περίεργο όλο αυτό, το να τριγυρνάω με μία κάμερα να βλέπω ότι ο κόσμος με κοιτάει ¨διαφορετικά" επειδή μιλούσα μόνος μου. Όμως, πίστεψα σε εμένα και τα κατάφερα και παρακινώ όλους όσους έχουν ένα όνειρο, να το κυνηγήσουν !! »

Ο YoTsi σύντομα θα μας ετοιμάσει κάτι νέο, θα λανσάρει δικά του μπλουζάκια, με το ψευδώνυμό του πάνω, με μερικά από τα έσοδα να τα προσφέρει σε άτομα ή οργανώσεις που φροντίζουν αδέσποτα ζώα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση