Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 08:10 Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

Νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας εκλέχθηκε ομόφωνα ο Σπύρος Νικολάου από τη Βοιωτία.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας προχώρησε σε ειδική συνεδρίαση σήμερα, Κυριακή 03 Ιουλίου 2022, στην αίθουσα συνεδριάσεων της οδού Αινιάνων 6-8, για την αποδοχή της παραίτησης του Ηλία Σανίδα από το αξίωμα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων ως χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός πρότεινε για Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βοιωτίας Σπύρο Νικολάου, ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα.

Ο νέος Πρόεδρος του ΠΣ ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, αλλά και όλο το σώμα για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, και δεσμεύτηκε να φανεί αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης.

Τα "Συγχαρητήρια" του Περιφερειάρχη

«Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο του Περιφερειακού μας Συμβουλίου, τ. Δήμαρχο Θηβαίων και Αντιστράτηγο ε.α. των Ενόπλων Δυνάμεων, Σπύρο Νικολάου!
Η ομόφωνη εκλογή του αποτελεί μια συμβολική επιβράβευση της μέχρι σήμερα δημοκρατικής και παραγωγικής λειτουργίας του κορυφαίου συλλογικού μας οργάνου, αλλά και εχέγγυο για την έτι περαιτέρω αναβάθμισή του.
Εξάλλου, ο πολιτικός πολιτισμός στις συνεδριάσεις μας είναι μια κατάκτηση πρώτιστα του Προεδρείου, αλλά και συνακόλουθα όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην υπηρεσία του τόπου μας
»,  δήλωσε ο Φάνης Σπανός.

Ποιος είναι

Ο Σπύρος Νικολάου είναι Αντιστράτηγος ε.α. με καταγωγή από τη Θήβα. Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε Δήμαρχος του πρώτου Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων. Επανεκλέχθηκε Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου 2014. Το 2019 έθεσε υποψηφιότητα στις Περιφερειακές Εκλογές με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» και ήταν ο πρώτος επιλαχών από το Συνδυασμό του Φάνη Σπανού..

Ο πρώην Δήμαρχος Θηβαίων ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος τον Απρίλιο του 2020, όταν αντικατέστησε τον Χάρη Σανιδά ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση