Σοβαρό τροχαίο με μηχανή έξω από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 10:03 Σοβαρό τροχαίο με μηχανή έξω από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τραυματίστηκε ο άτυχος δικυκλιστής, ο οποίος ευτυχώς φορούσε κράνος και γλίτωσε τα χειρότερα.

Το τροχαίο έγινε στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, λίγο πριν τις 12:00'  το μεσημέρι της Κυριακής, στην ευθεία μετά την αερογέφυρα του Σταυρού. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο δικυκλιστής κινούταν με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν ο οδηγός του κόκκινου αγροτικού που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε έναν χωματόδρομο για να πάει μέσα στα χωράφια, σε σημείο όπου υπάρχει διπλή διαγράμμιση.

Ο οδηγός της μηχανής προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά ήταν αδύνατο, αφού δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά ο δικυκλιστής, ηλικίας περίπου 35 ετών, τον οποίο παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο δικυκλιστής, που σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport είναι από το Καρπενήσι, μπορεί να έχει σοβαρά κατάγματα γλίτωσε όμως τα χειρότερα γιατί φορούσε κράνος, κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι οι δικυκλιστές γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει στο δρόμο.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport οδηγός που ακολουθούσε τη μηχανή και είναι αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου:

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση