«Έφυγε» από τη ζωή ο 61χρονος Λαμιώτης που πάλεψε με τον κορωνοϊό 154 ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 10:05 «Έφυγε» από τη ζωή ο 61χρονος Λαμιώτης που πάλεψε με τον κορωνοϊό 154 ημέρες

Είχε βγει νικητής από τη ΜΕΘ Λαμίας στις 21 Ιουνίου…

Νίκησε τον κορωνοϊό, δεν ξεπέρασε όμως τα υπόλοιπα προβλήματα, που συνάντησε στην πορεία και κατέληξε το Σάββατο 2 Ιουλίου σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλίας, ο 61χρονος που είχε πάρει εξιτήριο από τη ΜΕθ του ΓΝ Λαμίας στις 21 Ιουνίου.

Ο 61χρονος Α.Π. είχε διασωληνωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού στις 19 του περασμένου Γενάρη και στις 24 Φεβρουαρίου είχε μεταφερθεί στη Γενική ΜΕΘ, καθώς αρνητικοποιήθηκε.

Εκεί ο 61χρονος συνέχισε να παλεύει για τη ζωή του μέχρι τις 21 Ιουνίου (μετά από 154 ημέρες) όταν και πήρε εξιτήριο για να συνεχίσει την αποκατάστασή του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στη Θεσσαλία.

Η είδηση του θανάτου του, συγκλόνισε εκτός από τους δικούς του ανθρώπους και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, που είχε γίνει η 2η οικογένειά του όλους τους προηγούμενους μήνες, παίζοντας θετικά καταλυτικό ρόλο ώστε να βγει νικητής από τον κορωνοϊό.

Η κηδεία του έγινε χθες Κυριακή 3 Ιουλίου στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση