Λαμία: Όταν ο σκύλος συνάντησε το αγριογούρουνο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 14:00 Λαμία: Όταν ο σκύλος συνάντησε το αγριογούρουνο  - ΒΙΝΤΕΟ

Καθημερινές οι συναντήσεις με τους τετράποδους «θαμώνες» στο Ισιαδάκι και στον Άγιο Λουκά…

«Μούρη με μούρη» με τεράστιο αγριογούρουνο ήρθε συμπολίτης μας ο οποίος κάθε βράδυ βγάζει το σκύλο του βόλτα στο Ισιαδάκι Λαμίας.

Το βίντεο που θα δείτε είναι τραβηγμένο στις 21:55’ το βράδυ της Κυριακής (3/7) με το μεγαλόσωμο θηλαστικό να κοιτάει το σκύλο αλλά και τον άνθρωπο που βρέθηκε στο δρόμο του και να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Ευτυχώς φαίνεται ότι είναι εξοικειωμένο από την ανθρώπινη παρουσία και εφόσον δεν ένιωσε ότι απειλείται δεν επιτέθηκε!

Όπως μας είπε ο νεαρός ιδιοκτήτης του σκύλου, που μας έστειλε το βίντεο, οι συναντήσεις με αγριογούρουνα είναι καθημερινή, καθώς τα συγκεκριμένα θηλαστικά κάνουν βόλτες από το Ισιαδάκι έως τον Άγιο Λουκά αναζητώντας τροφή. Και η δική του εμπειρία στις απρόσμενες συναντήσεις με τα άγρια θηλαστικά, βοήθησε στο να διατηρήσει την ψυχραιμία του και τον έλεγχο του σκύλου του ώστε να μη σημειωθεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό.

«Συνήθως βλέπω 2-3 αγριογούρουνα σε κάποια απόσταση, χθες ήταν μόνο ένα. Ευτυχώς δεν επιτέθηκε γιατί δεν αντιδράσαμε. Έχω ενημερώσει την αστυνομία, αλλά και τι να κάνουν οι αστυνομικοί. Φοβάσαι να πας στο σπίτι σου και καλό είναι όσοι περνούν από το σημείο να είναι πολύ προσεκτικοί...», μας είπε ο αναγνώστης, που έχει επανειλημμένα βρεθεί με αγριογούρουνα στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Θυμηθείτε κι ένα πρόσφατο βίντεο από την βραδυνή επίσκεψη δύο αγριογούρουνων στον Άγιο Λουκά:

Αλλά και φωτογραφίες από την πρωινή επίσκεψη ενός ακόμη στο ίδιο μέρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση