Τραυματίστηκε kite surfer στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 21:01 Τραυματίστηκε kite surfer στις Ράχες

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας έχοντας κόψει δύο δάχτυλα…

Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου Έλληνα, που έκανε kite surf στην θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Δρέπανο στην Παραλία Ραχών, σημειώθηκε το Σάββατο (2/7).

Περίπου στις 16:00’ άλλοι αθλητές και λουόμενοι παρατήρησαν τον πεσμένο «αετό» αρκετά μέσα στη θάλασσα κι έσπευσαν να βοηθήσουν. Όπως διαπιστώθηκε ο 40χρονος είχε αυτοτραυματισθεί κατά τη χρήση της ιστιοσανίδας του, έχοντας κόψει τα δύο του δάχτυλα!

Τον ανέσυραν στη στεριά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο Στυλίδας. Ο 40χρονος διακομίστηκε στο Γ.Ν. Λαμίας για τη  διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση