Δήμος Λαμιέων: 134 αιτήσεις έγιναν δεκτές για τις λαϊκές αγορές πλην Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 21:22 Δήμος Λαμιέων: 134 αιτήσεις έγιναν δεκτές για τις λαϊκές αγορές πλην Σαββάτου

Ενστάσεις μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουλίου…

Ανακοινώθηκαν από το Δήμο Λαμιέων τα «Αποτελέσματα εξέτασης αιτήσεων και τον πίνακα μοριοδότησης των συμμετεχόντων πωλητών στις λαϊκές αγορές (πλην Σαββάτου) του Δήμου Λαμιέων», τα οποία αφορούν τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα στην πενταμελή επιτροπή, το διάστημα από 10/6 έως και 27/6/2022.

Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά και εμπρόθεσμα, συνολικά εκατόν σαράντα πέντε (145) αιτήσεις.

Από τον έλεγχο των αιτήσεων προκύπτουν τα εξής:

1) Έντεκα (11) αιτήσεις υποβλήθηκαν από πωλητές εκτός οριστικού πίνακα καταγραφής, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία και κατά συνέπεια απορρίπτονται.

2) Εκατόν τριάντα τέσσερις (134) αιτήσεις υποβλήθηκαν από πωλητές που περιλαμβάνονταν στον πίνακα καταγραφής, οι οποίες γίνονται δεκτές και μοριοδοτούνται

Όλα τα ονόματα δείτε τα ΕΔΩ.

Οι πωλητές των οποίων οι αιτήσεις έγιναν δεκτές και μοριοδοτήθηκαν σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα 2, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης επί της μοριοδότησης εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων, δηλαδή από Τρίτη 5/7 έως και Πέμπτη 7/7/2022.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο Γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Λαμιέων (Δημαρχείο Λαμίας, Φλέμινγκ & Ερ. Σταυρού, ΤΚ 35131 – ΛΑΜΙΑ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Τυχόν υποβαλλόμενες ενστάσεις εξετάζονται από την πενταμελή Επιτροπή.

Μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων η Επιτροπή θα ανακοινώσει τον οριστικό πίνακα κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά μορίων και θα καλέσει τους πωλητές να επιλέξουν κατά σειρά προτεραιότητας, θέση σε κάθε λαϊκή αγορά που συμμετέχουν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση