Φθιώτιδα: Ένα μικρό δελφίνι χρειάζεται βοήθεια - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 09:12 Φθιώτιδα: Ένα μικρό δελφίνι χρειάζεται βοήθεια - Δείτε βίντεο

Μετά το νεκρό μωρό δελφίνι στα Καμένα Βούρλα, ακόμη ένα μικρό δελφίνι εντοπίστηκε σε παραλία της Πελασγίας.

Το πρωί της Δευτέρας, ένα δελφίνι μωρό, ξεβράστηκε νεκρό στην παραλία του «Ποσειδώνα» στα Καμένα Βούρλα. Το δελφινάκι ήταν χτυπημένο στην κοιλιά κάτω από το δεξί πτερύγιο.

Αναγνώστες του LamiaReport εντόπισαν ακόμη ένα μικρό δελφίνι στην παραλία του Αη Γιώργη στην Πελασγία το οποίο όπως μας είπαν φαίνεται ότι χρειάζεται βοήθεια από ειδικούς.

Το δελφίνι, πάνω από δύο 24ωρα τώρα, κινείται πέρα - δώθε στα ρηχά, βγάζει ήχους και φαίνεται σαν να ψάχνει την αγέλη του ή να ζητά βοήθεια.

Όπως μας είπαν έχουν ενημερώσει το Λιμενικό, αλλά δεν έχει γίνει κάτι μέχρι τώρα και όσο περνούν οι ώρες ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μικρό όμορφο θηλαστικό.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι μέσω του Λιμενικού ειδοποιήθηκε το Ερευνητικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών "ΑΡΙΩΝ". Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Κέντρου, όσο είναι εντός θάλασσας το δελφίνι δεν πρέπει να το πειράξει κανείς. Αν κάποιος το δει να βγαίνει στην ακτή τότε να ειδοποιήσει το Λιμενικό ώστε να ενημερωθεί ο "ΑΡΙΩΝ" να ρθει κτηνίατρος που συνεργάζεται με το Κέντρο και γνωρίζει από θαλάσσια κήτη.

Δείτε το βίντεο με το μικρό δελφίνι στην παραλία της Πελασγίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση