Lamia Expo: «Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μια έκθεση ….» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 09:15 Lamia Expo: «Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μια έκθεση ….» - ΒΙΝΤΕΟ

Η ΠΕΛ ζωντανεύει ξανά με την «Lamia Expo 22» που έρχεται τον Σεπτέμβριο στην πρωτεύουσα της Στερεάς για να δώσει ξανά πνοή σε ένα θεσμό και ένα χώρο που είχαν «μαραζώσει».

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και επίσημα η διοργάνωση της έκθεσης «Lamia Expo» που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η  έκθεση LAMIA EXPO αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της κεντρικής Ελλάδος. Είναι μια γενική έκθεση με πολλές συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα. Αποτελεί πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

Στην έκθεση LAMIA EXPO θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτιστικές, ενημερωτικές, γαστρονομίας κλπ, όλες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Λαμιέων, μίλησαν για την «Lamia Expo 22» ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης, Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας ο Πρόεδρος του Φορέα Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., κ. Κωστόπουλος Λεωνίδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος & Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιτωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο υπεύθυνος της διοργανώτριας εταιρίας Pro Expo, κ. Άγγελος Καραμπίκας.

«Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να διοργανώσουμε μια Έκθεση σταθμό για την Στερεά Ελλάδα....», τόνισε ο υπεύθυνος της διοργανώτριας εταιρίας Pro Expo.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση