Λαμία: Μονοδρομείται η οδός Τυμφρηστού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 08:30 Λαμία: Μονοδρομείται η οδός Τυμφρηστού

Στο πλαίσιο τον εργασιών του έργου: «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΥΛΑΥΛΑΚΑ - ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (ΔΡΑΣΗ ΟΣΒΑΑ Δ. ΛΑΜΙΕΩΝ)» που ήδη εκτελεί ο Δήμος Λαμιέων με την Δ.Ε.Υ.Α.Λ., από την Πέμπτη 7-7-2022 καθημερινά και έως τα τέλη Αυγούστου, η οδός Τυμφρηστού μονοδρομείται από την οδό Τσιριμώκου έως την συμβολή της με την οδό Κάλβου, με κατεύθυνση από Άγιο Λουκά προς Γαλανέϊκα.

Για όσους χρησιμοποιούν την οδό Τσιριμώκου προς το κέντρο της πόλης γίνεται υποχρεωτική παράκαμψη στην οδό Κάλβου προς τις οδούς Υψηλάντου – Μακροπούλου.

Τέλος όσοι επιθυμούν να μεταβούν στη νότια Λαμία με κατεύθυνση προς Αθήνα ή Καρπενήσι μπορούν για τη διευκόλυνσή τους να χρησιμοποιούν τον Περιφερειακό δρόμο από οδό Λαρίσης προς οδό Αμπλιανίτη.

Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν την δέουσα κατανόηση, προκειμένου να  ολοκληρωθούν οι παραπάνω εργασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση