Υπεγράφη η σύμβαση για το δίκτυο ύδρευσης Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 08:08 Υπεγράφη η σύμβαση για το δίκτυο ύδρευσης Αμφίκλειας

Υπεγράφη σήμερα (6/7) η σύμβαση για την "Αντικατάσταση - επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αμφίκλειας", συμβασιοποιημένου ποσού 495.601,59€, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".

Σύμφωνα με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, πρόκειται για ένα έργο πνοής, που αφορά εργασίες για τον εκσυγχρονισμό και την αντικατάσταση τμημάτων του δικτύου ύδρευσης της Αμφίκλειας, που ήταν πεπαλαιωμένης τεχνολογίας και υλικών, με σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας 3ης γενιάς, κατάλληλο για πόσιμο νερό. Πέραν της διασφάλισης της ποιότητας του νερού, οι στοχευμένες παρεμβάσεις θα εξασφαλίσουν επάρκεια πίεσης και καλύτερης υδροδότησης σε αυτό το τμήμα του οικισμού, που μέχρι πρότινος υδροδοτούνταν εις βάρος του υπόλοιπου οικισμού.

Θα ακολουθήσουν τα δίκτυα ύδρευσης Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας, αφού όπως ενημέρωσε η Δήμαρχος, αναμένεται η έγκριση των προσυμβατικών ελέγχων από το Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να υπογραφούν οι συμβάσεις τους το προσεχές διάστημα.

«Η σκληρή δουλειά των τελευταίων τριών ετών απέδωσε καρπούς, γεγονός που μαρτυρούν οι εξελίξεις στα έργα ύδρευσης και όχι μόνο. Μετά από αγώνα δρόμου υποβάλαμε ώριμες και πλήρεις προτάσεις, οι οποίες εγκρίθηκαν, δημοπρατήθηκαν άμεσα και σήμερα συμβασιοποιούμε έργα υποδομής, απαραίτητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Και συνεχίζουμε...», σημειώνει η κα Στιβακτή

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση