Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Οι ΕΒΕ σε Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 08:18 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Οι ΕΒΕ σε Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα

Αναλυτικός συγκριτικός πίνακας 2021 - 2022 και με τον αριθμό εισακτέων…

Μικρές αλλαγές σημειώθηκαν στην ελάχιστη βάση εισαγωγής των Τμημάτων των Σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τόσο για τα ΕΠΑΛ όσο και για τα Γενικά Λύκεια.

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας με έδρα τη Λαμία, όπως και το 2021, έχει την υψηλότερη βάση (14,43) από το σύνολο των 35 Σχολών του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, μαζί με τα Τμήματα Ιατρικής (Λάρισας) και Κτηνιατρικής (Καρδίτσας).

Αντίστοιχα τη χαμηλότερη την έχει και φέτος το Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών με έδρα τη Λαμία (8,36), μαζί με τα ίδια έξι τμήματα που είχαμε και το 2021.

Μια σημαντική παράμετρος που θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους οι φετινοί υποψήφιοι είναι ότι, οι θέσεις έχουν μειωθεί κατά 499 στα Τμήματα του Πανεπιστημίου εκ των οποίων οι 80 στη Λαμία.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα με τα Τμήματα ανά πόλη και με φθίνουσα σειρά ανάλογα τη βάση εισαγωγής (κάντε άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα να τον δείτε σε πραγματικό μέγεθος):

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση