Καμένα Βούρλα: Περιπέτεια για περιπατητή στην Κνημίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 08:10 Καμένα Βούρλα: Περιπέτεια για περιπατητή στην Κνημίδα

Επικοινώνησε με το «112», όταν έχασε το μονοπάτι…

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό 61χρονου Έλληνα περιπατητή στο όρος Κνημίδα πάνω από την λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.

Είχε ξεκινήσει νωρίς για τα όμορφα μονοπάτια που οδηγούν στην Καρυά και σε μέρη με μοναδική θέα της παραλίας των Καμένων, όμως αποπροσανατολίστηκε και όταν άρχισε να νυχτώνει επικοινώνησε με τον αριθμό «112» ζητώντας βοήθεια.

Η τεχνολογία βοήθησε στον εντοπισμό του σήματος του τουρίστα που είναι καλά στην υγεία του και προσπαθεί να βοηθήσει τους διασώστες να καταλάβουν που ακριβώς βρίσκεται.

Πυροσβέστες από το ΠΚ Αγίου Κωνσταντίνου και αστυνομικοί, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Καραμανώλη, έχουν ξεκινήσει αναζητήσεις από το μονοπάτι πάνω από τα Σχολεία όπου βρέθηκε και το πρώτο σήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση