Λαμία: Ταξί παρέσυρε κοπέλα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 08:32 Λαμία: Ταξί παρέσυρε κοπέλα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τραυματίας η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Παράσυρση πεζού είχαμε το πρωί της Δευτέρας (18/7) λίγο πριν τις 11:00’ στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας.

Στη διάβαση πεζών, απέναντι από το Φαρμακείο του Δασκαλόπουλου, ταξί παρέσυρε και τραυμάτισε 20χρονη κοπέλα που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα μόλις είχε κατεβεί από το πεζοδρόμιο, όταν το ταξί που ήταν αρχικά σταματημένο στη διάβαση, τη χτύπησε τραυματίζοντας τη στο σώμα και το πρόσωπο.

Δείτε τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport:

Από την πλευρά του ο αυτοκινητιστής ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα ήρθε τρέχοντας στη διάβαση, από σημείο που ο ίδιος δεν είχε οπτική επαφή, με αποτέλεσμα να τη βρει και να τη ρίξει στο οδόστρωμα.

Στο σημείο βρέθηκαν αρχικά αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς έφερε τραύματα και μώλωπες σε πολλά σημεία.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση